Certified trainer

Romy Triepels

Romy Triepels is trainer bij Gladwell Academy.


Romy Triepels is 32 jaar en werkt als coach bij CliftonStrengths maar daarnaast ook als trainer en adviseur voor Talentize. Romy verteld als volgt:

'Na het afronden van mijn master in de arbeids- en organisatiepsychologie, kwam ik in aanraking met het CliftonStrengths Assessment en de bijbehorende mindset. Deze mindset, kijken naar wat er van nature aanwezig is in de mens en hierop voortbouwen, sprak me enorm aan. Ik zag meteen allerlei mogelijkheden voor het inzetten van deze tool en heb destijds twee bedrijfsplannen geschreven voor de implementatie in het onderwijs en snel groeiende start-ups. Hiermee kon ik bij W3-GROW als Strengths coach en trainer aan de slag.

Gedurende de zes jaar dat ik hier werkte heb ik meer dan duizenden individuen op alle niveaus van de organisatie op basis van talent gecoacht en getraind. Ook was ik betrokken bij het ontwerp en de implementatie van vele op CliftonStrengths gebaseerde programma's voor bedrijven in de hospitality, IT, techniek, onderwijs, zorg en non-profit, in binnen- en buitenland. Het was heel mooi om te zien en ervaren hoe groot de impact is van talent-gebaseerd werken op de prestaties en betrokkenheid van teams en individuen. Die snelle groei en ontwikkeling heb ik zelf ook ervaren. Na de eerste drie maanden bij W3-GROW was ik als 25-jarige al internationaal aan het coachen en trainen. Dat had ik me nooit kunnen voorstellen!

Toen wij in 2017 vanuit W3-GROW voor Gladwell een aantal Strengths workshops hebben gefaciliteerd, zagen we hoe mooi deze tool aansluit en ondersteunend is voor het uitdragen van de Agile Mindset.'

Tijdens de Post- Hbo Agile zal Romy onder andere ondersteunen in het ontdekken, ontwikkelen en versterken van ieder zijn unieke talenten, zodat de rol als Agile Coach vervuld kan worden op een manier die je van nature al bezit. Dit is enorm van belang in het dynamische werkveld waarin je als Agile Coach terecht komt. Er wordt gewerkt aan jouw Personal Agility en ook hoe je dit kunt aanspreken en laten groeien in anderen. Tijdens de Agile Coach opleiding faciliteert Romy drie dagen waarin deze CliftonStrengths Mindset als een rode draad terug komt:

- Wie ben ik als coach?
- Observatie en interpretatie
- Tools en interventies